Blog Directory  >  Mrs. Cuddles - Blog  > 

Meisje Met De Parel – Final Part
2016-09-08 19:59
Ze is af! Het heeft een flinke tijd geduurd (ik zie dat mijn laatste blogpost hier van november vorig jaar was, oeps) maar uiteindelijk is ze afgekomen! Meisje met de parel is af! (als je ni… Read More
V-scarf
2015-11-28 14:48
Toen ik een aantal jaar geleden begon met haken maakte ik vooral amigurumi en was mijn favoriete haaknaald de 2.5mm. Tot ik op een gegeven moment een patroon van een sjaal tegenkwam die ik m… Read More
Mouse Rattle/rammelaar
2015-11-25 13:42
Op de afgelopen brei- en haakdagen zag ik een kartonnen doosje staan (naast allemaal andere fantastische spulletjes, waarover later meer) wat meteen mijn aandacht trok. In eerste instantie k… Read More
Meisje Met De Parel - Part 2
2015-10-09 17:42
Het is tijd voor een update! Drie weken geleden begon ik met de 'Meisje met de parel' deken en ik heb ondertussen een flink aantal vierkantjes gehaakt. Deel 1 van deze serie vind je hier. Ik… Read More
Knight's Helmet
2015-10-08 09:04
Vorig jaar rond deze tijd begonnen de verzoeken voor mutsen en sjaals binnen te lopen. Ik vind dat altijd leuk, want ze kosten niet heel veel tijd om te maken en de ontvanger is er eigenlijk… Read More
Chevron Cushion
2015-09-29 15:15
Eeuwen geleden begon ik met het maken van dit kussen. Ik kwam het patroon tegen in de Britse Mollie Makes, nummer 16. Ik had nog wat Drops Paris liggen en besloot aan de haak te gaan!Is star… Read More
Meisje Met De Parel - Part 1
2015-09-23 07:21
Het is tijd voor een nieuw, groot project! Ik vind het heerlijk om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn, het liefst een paar kleinere en één grote. Daarom ga ik na mij… Read More
Beach Bag And A Cat!
2015-09-15 15:30
Voor de vakantie wilde ik graag een nieuwe strandtas, en wat is er beter dan er eentje haken? Zodra ik het patroon op Wolplein zag verschijnen werd dat mijn pre-vakantie project!I wanted to… Read More
Baby Vest And A Duckling
2015-09-12 09:42
De afgelopen zomer heb ik een paar haakprojecten gehaakt die ik de komende tijd zal laten zien. De eerste is een baby vestje dat ik heb gemaakt voor een vriendin die net een super lief ventj… Read More
Fallen Leaves
2015-09-11 07:30
De patronen van Wieke van Keulen zijn prachtig! Toen ik op de vorige Brei- en Haakdagen veel van haar patronen in het echt zag werd ik verliefd op het patroon Fallen leaves. Zo mooi! Th… Read More

Share the post

Mrs. Cuddles

×

Subscribe to Mrs. Cuddles

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×