Blog Directory  >  tennisspelaren - Hej du har kommit till en tjejs blogg som älskar att spela tennis! :) Jag har i snart spelat tennis i åtta år! :) Här kommer lite inlägg från en vanlig vardag med mera. Kramar från tennisspelaren Lena!♥ - Blog  > 

2011-01-22 18:49
Hejsan! Jag tänkte bara säga att jag har skaffat en ny blogg på devote.se eftersom jag vill kunna mobilblogga. Jag kommer inte att ta bort denna bloggen men jag kommer inte u… Read More
2011-01-21 17:37
Hejsan idag är det fredag och det betyder fredagsmys! :DMitt favoritprogram går klockan 20:00 på sexan ikväll. The Legend Of The Seeker då. :)Nu ska jag äta… Read More
2011-01-20 20:10
Hej igen! (Detta är tidsinställt inlägg så ni vet) Jag hade tänkt att skaffa en nyt blogg och ni får gärna ge förslag på bloggnamn! :)Det k&au&hell…Read More
2011-01-20 19:51
Hej!:)Jag ska försöka blogga några gånger i veckan. :DJust nu är jag inne på facebook och tråkar. :(Men snart (efter jag har lagt upp detta inlägg… Read More
2011-01-19 18:21
Hej!!!!!!!!!!!! :DDet var längesedan jag bloggade! Men förvänta inte er för mycket. Kanske händer att jag bloggar ibland när jag har tid. ;) Jag försö… Read More
2010-11-24 19:24
Här kommer en bjudbild som ursäkt för den dåliga uppdateringen. ;)♥ Den är från sommaren hehe... ;P - Läs hela inlägget här Read More
2010-11-24 19:18
Heejsan! :)Det var längesedan jag skrev...Men jag har faktiskt en ursäkt, snarare flera. Jag har haft jättemycket prov och läxor samt inlämningsuppgifter! Sen vill j… Read More
2010-10-04 13:35
Hejsan! Sorry att jag inte har bloggat på några dagar men vi har haft jättemycket läxor! :SSen så har jag inte kunnat vara vid datorn för antingen skulle vi… Read More

Share the post

tennisspelaren - Hej du har kommit till en tjejs blogg som älskar att spela tennis! :) Jag har i snart spelat tennis i åtta år! :) Här kommer lite inlägg från en vanlig vardag med mera. Kramar från tennisspelaren Lena!♥

×

Subscribe to Tennisspelaren - Hej Du Har Kommit Till En Tjejs Blogg Som älskar Att Spela Tennis! :) Jag Har I Snart Spelat Tennis I åtta år! :) Här Kommer Lite Inlägg Från En Vanlig Vardag Med Mera. Kramar Från Tennisspelaren Lena!♥

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×