Blog Directory  >  denniseriksson.blogg.se - Dennis Eriksson heter jag som ni kanske kan se på bloggnamnet. Jag bor tillsammans med min fästmö Evelinn, sonen Rasmus och kattfan Junior. Här kommer jag skriva (När jag har tid) om vad som pågår i mitt liv. - Blog  > 

2012-09-21 10:27
Filmtips? Jag har ett! The Dictator, såg den för någon vecka sedan med Zewe. Sjukt rolig film, rekomenderar den starkt! Lite speciell humor, precis som det ska vara! :) H&au&hell…Read More
2012-09-16 07:35
Varit vaken i ett par timmar med bubbas, ska väl ta och slänga i mig nå frukost snart.. Barnkanalen på tv:n och Rasmus sitter i fotöljen och ser trött ut :P S… Read More
2012-09-15 07:36
God morgon! Sitter och kikar på barnkanalen med Rasmus och väntar på att tanten ska kliva upp. har varit vaken sedan 06.20, tredje koppen kaffe på G :) Skulle ha tapet… Read More
2012-09-14 19:39
Sitter och lyssnar på lite fin och lugn musik :) - Läs hela inlägget här Read More
2012-09-14 18:12
Om du fick välja precis vilket jobb som hellst, vad skulle det då vara? Jag skulle vilja vara artist, har ju alltid tyckt det varit roligt med musik. Ni som känner mig vet no… Read More
2012-09-14 17:55
Dagen började 04.40 för mig, snooza ett tag. Upp och åt lite frukost, sen sprang jag till bussen. Inne i stan träffade jag Johan, alltid kul att träffa lite gamla k… Read More
2012-09-13 18:21
Hemmet är under renovering, men såhär ser det ut just nu. Halva vardagsrummet. Matdelen i köket. Soffdelen. Tv delen och dörren till sonens rum. En tavellist ovanf… Read More
2012-09-13 18:08
Namn: Dennis Eriksson Födelsedatum: 18 mars 1989 Familj: Fästmön Evelinn, sonen Rasmus och katten Simba Junior. Boende: Lägenhet i utkanten av Sundsvall. Intressen: Musik… Read More

Share the post

denniseriksson.blogg.se - Dennis Eriksson heter jag som ni kanske kan se på bloggnamnet. Jag bor tillsammans med min fästmö Evelinn, sonen Rasmus och kattfan Junior. Här kommer jag skriva (När jag har tid) om vad som pågår i mitt liv.

×

Subscribe to Denniseriksson.blogg.se - Dennis Eriksson Heter Jag Som Ni Kanske Kan Se På Bloggnamnet. Jag Bor Tillsammans Med Min Fästmö Evelinn, Sonen Rasmus Och Kattfan Junior. Här Kommer Jag Skriva (när Jag Har Tid) Om Vad Som Pågår I Mitt Liv.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×