Blog Directory  >  My point of view - Blog  > 

My Point Of View Blog


jennih.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Inte skrivit här sen i februari och innan dess var det väldigt glest. Tänkte att jag kunde ge det en chans nu när jag sitter i grubblande stunder. På senare dagar har jag varit väldigt känslig och är typ en sekund från att gråta hela tiden? Var inte alls så här innan jag börja med preventivmedel igen. OCH dem här YAZ var ingenting för mig har konstant magont, tarmproblem och är en gråtande kossa som sagt. Tycker inte ens att det är kul.Sen är det här återkommande problemet i mitt liv - relationer. Jag tycks aldrig kunna få dem att fungera riktigt till hundra procent. Haft ett friends with benifits förhållande i ett år snart, men eftersom jag träffade något bättre så var jag tvungen att ta slut på den. Men i och med att personen i frågan drar sig bort från mig så kan jag inte längre se en relevans att vara i ett seriöst förhållande. Trodde att det var det jag behövde, men om det ska kännas så här jobbigt kan jag lika gärna vara utan. Någon som har varit i någon liknande situation eller?
När Man Tappar Bort Sig
2013-10-30 22:24
 Inte skrivit här sen i februari och innan dess var det väldigt glest. Tänkte att jag kunde ge det en chans nu när jag sitter i grubblande stunder. På senare d… Read More
2013-02-08 09:37
Hej kompisar! Jag vill be om ursäkt för att jag övergivit er här men har provat tumblr nu i ett par månader och jag gillar det mycket mer. Saken är den att man… Read More
Flickan Med Saxen
2013-01-05 18:38
Hon stod framför spegeln och spexade sig. Det var en vanlig lördag i början på januari. Helt plötsligt tog hon fram saxen och håret föll ner som sn… Read More
Målat
2012-12-17 23:05
Tog fram min målar & skiss låda och började på en liten rolig figur. Ja en renish. ska kanske göra en tatuering av det (inte på min skiss dock) Men det… Read More
2012-12-17 14:14
Följ mig på Tumblr istället.. inga direkta inlägg men många fina bilder! Kan följa er tillbaka där också ;)http://artediamare.tumblr.com/ Read More
Monday 17/12
2012-12-17 14:12
Måndag. Idag blev jag utbjuden att gå på bio med två olika personer, men tvungen att tacka nej. Plugget kallar. Det där som jag bara skjuter på och in… Read More
Den Du Ville Bli
2012-12-16 20:22
trettiofemtusen tårar och ett ännu vidrigare hjärta.Inte äns halsbrännan går att dölja efter allt du förtärtDu ville bli någon annan, n&a&hell…Read More
Byggstenar
2012-12-12 17:40
Så nu har jag tvättat flera kilo tvätt, bäddat rent och städat mitt golv som var obefintligt innan. Nu återstår det tråkiga packa in allt i garder… Read More

Share the post

My point of view

×

Subscribe to My Point Of View

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×