Blog Directory  >  vvsvensson - En 21-årig småländsk tjeja som bloggar om nya livet som en virrig storstadsbo i Stockholm :)Utbildar mig till frisör, stylist och make-up artist inne vid Odenplan så det är det min vardag handlar mycket om och som kommer delas med till er läsare! Följ min utveckling i skolgången, min träning på Sats och utelivet i City, Det är Veronica det ;) - Blog  > 

2010-06-30 19:35
Shit vad veckorna rusar iväg! Helt sjukt!Snart slutprov!!! EXAMEN NÄSTA!Och det känns roligt, tråkigt, nervöst, spännande och kusligt!!!Till helgen far man hem… Read More
2010-06-30 19:27
Började denna dagen med en parkhäng, eller började men efter att man tagit sig upp ur sängen så bar det av mot parken! :)Ost och kex käkades och godis i massor… Read More
2010-06-30 18:47
Det blev tillslut att fira midsommar här uppe i sthlm :)På Fredagen kom Sara och Emmy upp för att stanna över hela helgen!Vi började Midsommarafton med att dra till… Read More
2010-06-23 18:20
Idag har man fixat den gräsliga utväxten!Och ven dragit ut lite i längderna de sista minuterna för att få upp lystern :)Sabina och jag klurrade länge på… Read More
2010-06-23 18:06
Att jag älskar min klass!?... Vi fasen va goa vi är.Igår satte vi oss ett par tjejer i klassen på soltaket och käkade lite och njöt av solen.Lite cider och vi… Read More
2010-06-23 17:59
Lite bilder från grönan som jag utlovat, dock inte så många på gänget som inte vill bli utlagda på bild men några bilder ialf :)Tack för en… Read More
2010-06-20 14:13
Vilken vecka det har varit. Sista veckan på Stockholm Love 2010- festivalen och det har varit minstsagt full rulle :)I torsdags åkte vi in spontant efter skolan för att avnj… Read More
2010-06-08 17:23
Ja idag fyller ju självaste dirr Creutz år och jag vet inte om man skulle kanske passa på att Gratta den jäveln?!Han jobbar ju faktiskt sen kväll idag på sin… Read More
2010-06-08 17:00
Igår färgade jag ju mitt hår, det glömde jag nog att nämna, elle?Haha lätt nya ordet! Undrar hur många gånger det sägs i salongen under en da… Read More

Share the post

vvsvensson - En 21-årig småländsk tjeja som bloggar om nya livet som en virrig storstadsbo i Stockholm :)Utbildar mig till frisör, stylist och make-up artist inne vid Odenplan så det är det min vardag handlar mycket om och som kommer delas med till er läsare! Följ min utveckling i skolgången, min träning på Sats och utelivet i City, Det är Veronica det ;)

×

Subscribe to Vvsvensson - En 21-årig Småländsk Tjeja Som Bloggar Om Nya Livet Som En Virrig Storstadsbo I Stockholm :)utbildar Mig Till Frisör, Stylist Och Make-up Artist Inne Vid Odenplan Så Det är Det Min Vardag Handlar Mycket Om Och Som Kommer Delas Med Till Er Läsare! Följ Min Utveckling I Skolgången, Min Träning På Sats Och Utelivet I City, Det är Veronica Det ;)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×