Blog Directory  >  rigidanette.blogg.se - Detta handlar om min vardag, händelser, tankar, känslor, umgänge u name it. Som en ventil, där alla kommentarer är välkomna...Har skapat för min egen skull. Och eftersom den är öppen för mina vänner på fb, bla. Så nämner jag inte nära o kära. Lite naivt kanske, då alla säkert vet vem min dotter är.. Hon har läst den, o ännu inte sagt upp kontakten... - Blog  > 

2011-11-05 05:16
Nu är de färdigjiddrat med mig. Det kommer att bli anmälan på smärtteamet... FyF-n vilken skit dom plockat fram. 30 år gamla journaler. det finns en rad eller… Read More
2011-11-04 03:57
Skrev ett inlägg, tänkte spara för att de inte skulle försvinna. Jo, vad händer???? Puts väck, så klart..:)Har ju gjort en utreddning vad de gäller m… Read More
2011-10-19 19:48
Har börjat hämta mig igen... Hade en tuff tid med mycke smärta, o en känsla av hopplöshet. Som tur är värkar det som om mina krafter till återhä… Read More
2011-06-30 03:49
Det jag varit med om från 17/12-10, Blev nerkörd med en vansinnig fart, till IVA=Intensiven. Jag hade slutat andas, väl på Iva fick jag drän i bägge lungorna… Read More
2010-08-24 01:57
Precis som de står.. Det är så mycket som tagit energi av mig, att jag intehaft nåt kvar att förmedla....Kan berätta att jag har börjat inse att min v&a&hell…Read More
2010-07-20 04:50
Jag kommer att sakna dig.... Efter snart 35 år, prat,skratt o kiv... Så e du borta, allt för tidigt. Önskar att jag hade tvingat iväg dig långt tidigare. Men… Read More
2010-07-09 02:55
va bjuden på kalas i lördags fm, min knodd skulle fira sin första årsdag..... Han verkade inte förstå uppståndelsen kring honom... paketen va inte roli… Read More
2010-06-29 21:19
Har haft ännu e toppendag, med sol o svala vindar..... Och nu regn o åska, Härligt friskt ute:) Var hos min kompis för att vattna hennes flitiga lisor, tanken var a… Read More
2010-06-29 03:31
Har haft en lugn o fin helg. De bästa va när jag frågade tösen om va hon hade för planer på lördan. Inget fick ja till svar, så ja frågade om… Read More
2010-06-19 18:59
brölopp... man blir rörd av att se så mycket folk, hon såg verkligen lycklig ut... O när den nybakade Prinsen fällde en tår, blev ja riktigt rörd… Read More

Share the post

rigidanette.blogg.se - Detta handlar om min vardag, händelser, tankar, känslor, umgänge u name it. Som en ventil, där alla kommentarer är välkomna...Har skapat för min egen skull. Och eftersom den är öppen för mina vänner på fb, bla. Så nämner jag inte nära o kära. Lite naivt kanske, då alla säkert vet vem min dotter är.. Hon har läst den, o ännu inte sagt upp kontakten...

×

Subscribe to Rigidanette.blogg.se - Detta Handlar Om Min Vardag, Händelser, Tankar, Känslor, Umgänge U Name It. Som En Ventil, Där Alla Kommentarer är Välkomna...har Skapat För Min Egen Skull. Och Eftersom Den är öppen För Mina Vänner På Fb, Bla. Så Nämner Jag Inte Nära O Kära. Lite Naivt Kanske, Då Alla Säkert Vet Vem Min Dotter är.. Hon Har Läst Den, O ännu Inte Sagt Upp Kontakten...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×