Blog Directory  >  mevrouw haakgaren - Blog  > 

Update...................
2016-10-11 10:59
Dat is een tijd geleden, ik zie dat mijn laatste bericht in juli was. In die tijd heb ik niet stil gezeten en vandaar vandaag deze update. Ik eindigde de vorige keer met de mooie deken van d… Read More
Allerlei
2016-06-30 13:36
De laatste dag van de maand juni, waar blijft de tijd? Jammer genoeg nog niet zoveel in de tuin kunnen zitten, maar hopelijk worden de komende maanden heel zomers! Nog een paar weken voor we… Read More
Tuininspiratie..........
2016-06-12 12:36
Een paar jaar geleden hebben we onze tuin aangepast. Zo ook de beplanting. Ik houd erg van een landelijke tuin, en mijn favoriete planten zijn lavendel, hortensia's, rozen, Ze zijn dan ook v… Read More
Waar Het HART Vol Van Is...........
2016-06-06 14:38
Het leek me wel een leuke titel voor vandaag! Het is een mooie maandag en de zon doet goed haar best. Daar houd ik van. Heerlijk buiten en de tuin is nu bijna op haar mooist. Echt genieten… Read More
Mei..........
2016-05-30 13:09
Tot mijn schrik zag ik dat het alweer bijna een maand geleden is dat ik een bericht plaatste.Wat gaat de tijd toch snel. Na een paar mooie dagen, is er vandaag dan weer regen en onweer. Tijd… Read More
Lente........?
2016-04-29 14:04
Het is eind april en de lente is op dit moment ver te zoeken. Dan halen we de lente maar naar binnen en ik word vrolijk van deze tulpen.Het is gewoon nog tijd voor dikke sokken. Zo zag ik in… Read More
Update
2016-04-15 10:44
Het is al weer even geleden, maar zoals beloofd een verslag van de lente fair. Het was een gezellige dag, met veel standhouders en veel bezoekers:En zo zag mijn kraam eruit!Ondanks dat ik ee… Read More
Op De Valreep........
2016-03-31 15:16
Op de valreep van de maand maart nog even een update van al het werk dat ik deze week verricht heb. De lente fair komt nu wel heel dichtbij en het begint te kriebelen. Alle projecten die ik… Read More

Share the post

mevrouw haakgaren

×

Subscribe to Mevrouw Haakgaren

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×