Blog Directory  >  Querida - Blog  > 

Berlin Coat, Hoe Tevreden Kan Je Zijn.
2016-10-20 05:40
Ik kreeg een mailtje van deze straffe dame,of ik wilde deelnemen aan de blogtour van haar Berlin Coat?Waaaaaat, moet je dat nog vragen? :-)Ik naaide nog nooit een winterjas én ik… Read More
Joía's Just Knot It
2016-10-11 15:44
Sinds de release van het Just Knot It - patroontje, zat ik op hete kolen om dit kleedje voor Joía te maken.Een klein probleempje: de matentabel ;-)De dochter draagt tegenwoordig maatj… Read More
Winnares Give-Away + 1 September.
2016-08-24 15:28
De Give-Away van Babarum is afgelopen!Ik mag de gelukkige winnares aankondigen:De Rafflecopter koos..."Tromgeroffel"Proficiat An Vander Weyden!!Jij wint een meter stof, te kiezen u… Read More
Aster Trui, La Maison Victor #KCW Day 4
2016-08-11 17:57
De ene na de andere Aster trui zag ik verschijnen op blogjes, facebookpagina's,...Ik vond ze leuk en de trui kwam op mijn to sew-lijstje terecht.hebben jullie ook een eindeloze lijst van pat… Read More
Twinning With The Fjara Tank,  #KCW Day1
2016-08-08 15:08
Nog nooit ben ik zo snel gesprongen op een patroontest-aanvraag als dat van Pienkel.De Fjara Tank zag er zo "Laura-achtig" uit dat ik het wel moest uitproberen.In al mijn enthousiasme maakte… Read More
Uitproberen: 3D-flex
2016-06-02 19:17
Af en toe probeer ik weer wat nieuws uit!3D-flex leek me wel leuk, maar schrok me tegelijkertijd ook een beetje af.Hoe doe je dat nu?!Wel, ik had er veel eerder aan moeten beginnen ;-)De fle… Read More
Communiekleedje Voor Linde !
2016-05-29 19:59
Een gat in de lucht!Dat werd er gesprongen toen ik gevraagd werd om het communiekleedje van ons nichtje te maken.Samen met mijn schoonzus en haar dochtertje Linde, begon ik aan een virtuele… Read More

Subscribe to Querida

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×