Blog Directory  >  Hollie - "Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än" Hollie, 21 år. Skriver, tänker, rider, jobbar, tränar och funderar på om livet alltid kommer vara såhär kaos. Skriver om mina motgångar och framgångar. Drömmar och sökande efter vad som är rätt och fel. Stort fan av Hellström, Winnerbäck och Horn och andra svenska musiker som sätter ord på allt jag känner. - Blog  > 

2015-11-20 08:13
Under onsdagens hoppträning åkte jag av Exie efter ett hinder och skadade mig rätt rejält. Högra knät fick värsta smällen och jag har nu legat i soff… Read More
2015-11-16 21:35
Jag är arg. Arg och besviken på mig själv. Så arg och besviken så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så första inlägget på den h&a&hell…Read More

Share the post

Hollie - "Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än" Hollie, 21 år. Skriver, tänker, rider, jobbar, tränar och funderar på om livet alltid kommer vara såhär kaos. Skriver om mina motgångar och framgångar. Drömmar och sökande efter vad som är rätt och fel. Stort fan av Hellström, Winnerbäck och Horn och andra svenska musiker som sätter ord på allt jag känner.

×

Subscribe to Hollie - "jag Tror När Vi Går Genom Tiden, Att Allt Det Bästa Inte Hänt än" Hollie, 21 år. Skriver, Tänker, Rider, Jobbar, Tränar Och Funderar På Om Livet Alltid Kommer Vara Såhär Kaos. Skriver Om Mina Motgångar Och Framgångar. Drömmar Och Sökande Efter Vad Som är Rätt Och Fel. Stort Fan Av Hellström, Winnerbäck Och Horn Och Andra Svenska Musiker Som Sätter Ord På Allt Jag Känner.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×