Blog Directory  >  the SKY of Nella - Blog  > 

The Sky Of Nella Blog


vegaia.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Jag tar ordpauser.tappar bort mig själv i kaoset som kallas liv. där allt blir så abstrakt att jag inte kan formulera mig. Hur ska jag kunna sammanfatta dagar när jag inte ens kan greppa mina tankar för de senaste fem minuterna?Nu är jag tillbaka iaf. eller det är så det är tänkt.jag behöver konkreta ord på papper för att minnas min baktid. minnet sviker och förvrängs med tiden vettu..Sommaren blev som jag trodde, fast ändå inte.Jag har jobbat massor. vädret har inte varit det bästa, så trots havet ner för gatan har det inte blivit mkt bad..Har haft ett antal oldschool fyllor på flera dagar med bästa Mija och annat fint folk, sådant vi verkligen inte trodde man pallar längre, bakfyllorna varade typ 1v i tell ya..Hängt i malmö en hel del, såg Amadou&mariam, Cocorosie, zombienation och iron&wine. det sistnämda sågs uppklättrad i ett fönster på väggen av centralstationsbyggnaden, det duggregnade och vi hade en gatlykta precis över oss. fucking Magiskt.hängt i stockholm med Bästa fiskMonstren, allt för mkt öl och finaste solen.jag saknar stockholm ibland. morgon promenixerna till saturn. och afterwork ölen brevid.Basecamp med juliana och massa fint folk. skogsdansande och massa fina ord från folk.
2011-05-24 12:28
Nya Dagar, nytt jobb, nya rutiner, nya kunskaper.Nytt Kaos, kaos väder, kaos pyssel, kaos pussar.Hade en fin helg, Firade att Evve inte är 30. blev överförfriskad, moget… Read More
2011-05-04 11:50
saker går i ultrarapid eller i snigelfart.jag har fått en ny housewhife. blivit singel. fått en ny kompis. firat valborg i lund(3L vin fullpowah) .blivit sårad. blivi… Read More
2011-04-16 15:46
idag är det lördag och jag är ganska seg.Marcus kom hit vid sju igår, jag hade lagat Veg friedRice.Fick i oss ett antal öl, märkte att jag var lite nitad n&aum&hell…Read More
2011-04-15 16:17
Uppe med tuppen & Failade fett på min spanska i morse.Firade av det med en kopp masalaChai och cigg, barfota och i linne(!!!) i trädgården.Life ´s still good!… Read More
2011-04-14 16:06
för att vara skitslö har jag ändå lyckats åstadkomma en del idag.-Mailat in mina spanska uppg.-gjort jävligt goda smoothies, en till frukost som vanligt, samt… Read More
2011-04-14 12:29
jag lär mig fan ingenting. försöker massor, men inget vill stanna kvar.thank god för google translate..mest är jag trött och vill att tiden ska gå fort. e… Read More
2011-04-12 15:41
Jag måste plugga. nu helst. 2 dagars latande med S resulterar i massa gos, men inget plugg. har kollat slut på alla Oz..och idag regnar det och är skitkallt. jag måste… Read More
2011-04-11 12:39
jag pallar inte när saker ändras.är sjukt autistisk på den punkten. saker måste vara som folk sagt att de ska vara. annars behöver jag en förvarning. typ… Read More
2011-04-08 11:32
Min kropp konstlar. jag har mensvärk, något jag iprincip aldrig brukar få..min spanska går bakåt istället för framåt, utrymmet i mitt huvud &auml&hell…Read More

Share the post

the SKY of Nella

×

Subscribe to The Sky Of Nella

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×