Blog Directory  >  Hilda's craftcorner - Blog  > 

Hilda's Craftcorner Blog


hildascraftcorner.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Welkom op mijn blog. Ik maak al vele jaren kaarten en ben gek op scrappen en allerlei andere creatieve zaken. Op dit blog zal ik u regelmatig wat van mijn creaties laten zien. Als u samen met wat vriendinnen of andere bekenden een workshop wilt volgen dan kan dat bij mij!
Uilenboekje
2016-10-24 08:35
Hallo,Dit keer laat ik jullie een boekje zien die gemaakt is van een blokje 6x6 inch Joy Crafts 6011/0209. De velletjes passen op de maat van het boekje. Je kunt dit maken met 3 vel cardstoc… Read More
Have A Special Day.
2016-10-21 12:26
Hallo,Vandaag laat ik jullie een verjaardagskaart zien. Gemaakt met de grappige, leuke te gekke vogeltjes stempels van Anonymous. Ingekleurd met aquarel verf.Stampers Anonymous: mini bi… Read More
50 Jaar Getrouwd
2016-10-15 08:32
Hallo,Een kaart voor de buren die 50 jaar getrouwd zijn. De kaart is gemaakt met diverse sizzix mallen. Het idee heb ik opgedaan bij een workshop gegeven door Jenine van Hobby Vision. Net al… Read More
Happy
2016-10-05 14:46
Hallo,Hier zijn we weer, dit keer met een lay-out gemaakt op de knutselavond van de scrapmutsen. Ons clubje dames die eens in de twee/drie weken samen aan het freubelen gaan. Was nog niet he… Read More
Zussenweekend
2016-10-03 15:43
Hallo,Een ontzettend gezellig weekend achter de rug met mijn zes zussen. En net als andere jaren heb ik weer iets voor mijn zussen gemaakt. Dit keer is het een staande kaart met trouwfo… Read More
Nog Een Kaartje
2016-09-30 07:35
Hallo,We zijn druk bezig geweest.....daar komt er nog een. De klompen op de foto heb ik vaak gedragen tot dat ik natte voeten kreeg. Er zitten grote gaten in de zool. Maar om ze zomaar weg t… Read More
Herfst.
2016-09-29 10:06
Hallo,Nog even een berichtje tussen door....Morgen ga ik een weekendje weg met mijn zussen, dus post ik eerst deze herfst kaartje nog maar even. Ook bij deze kaart heb ik de randen… Read More
Vlinder En ...
2016-09-28 08:36
Hallo,Het beloofde berichtje laat nog even op zich wachten. Als ik het nu plaats is de verassing voor mijn zussen eraf..... Daarom eerst dit. Samen met twee vrienden hebben we een works… Read More
In Blijde Verwachting.
2016-09-22 07:10
Hallo,Even snel twee kaartjes tussendoor. Het zijn blijde nieuws kaartjes. Ben momenteel weer druk met de presentjes die ik ieder jaar maak voor mijn zes zussen. Binnenkort is het zussenweek… Read More
Nieuwe Woning
2016-09-19 07:36
Hallo,Een verhuiskaart met een stempel van "mini bird". Het vogeltje is ingekleurd met aquarel verf.  Het ribbeltjes karton voor de dakjes geeft een leuk effect. Daar heb ik twee v… Read More

Share the post

Hilda's craftcorner

×

Subscribe to Hilda's Craftcorner

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×