Blog Directory  >  MJ HOUSE - Blog  > 

Mj House Blog


mj-house.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Een blog over interieur, romantisch, brocante met scandinavische en franse invloeden
My Love For Romantic White Living
2016-10-16 18:41
Hallo damesMijn liefde voor wit, dat is al bij iedereen bekend.Als je trends blijft volgen, verandert je interieur voortdurend.Ja, ook ik heb veel veranderd totdat ik begon met bloggen … Read More
Autumn Is Coming
2016-10-11 18:00
Hallo dames,Ons huisje begint langzaam te wennen aan de herfsttijd, het wordt weereen stuk frisser, vroeger donker waardoor s'avonds gezellig de kaarsjesweer aangestoken worden. Mij hoor je… Read More
DIY
2016-09-10 09:49
Hallo dames, Voor een hele tijd geleden heb ik een blogje geschreven over hetwegwerken van de TV. Ik vind de tv een lelijk zwart voorwerp in de woonkamer enwilde daar graag iets mee doe… Read More
Summer Holidays
2016-08-12 08:44
Hallo dames het is echt een poos geleden dat ik mijn laatste post geplaatst heb.Toch wil ik jullie een paar foto's laten zien van onze zomervakantie .We zijn niet in het buitenland gewe… Read More
White Flowers
2016-07-07 21:17
Lieve dames, bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige post...(ɔ◔‿◔)ɔ ♥Na regen komt       Zonneschijn...🔆dus in d… Read More
Romantisch Wonen In Wit
2016-07-03 10:39
Hallo dames,Toch een update op mijn blog.....velen van onszijn vertrokken naar het makkelijke Instagram and so do I...Toch vind ik het wel jammer maar Insta is wat sneller, meer contactmet f… Read More
A Beautiful Rose
2016-06-10 21:46
Hallo dames, Ik wil jullie nog even een paar foto's laten zien van deroos New Dawn. Het heeft de laatste weken veel geregend maar deafgelopen dagen scheen het zonnetje volop, er zijn al… Read More
White Loves Green
2016-06-02 08:34
Hallo dames,Dat ons interieur romantisch is met veel wit, dat wisten jullie al langmaar toch is er iets veranderd, wij hebben ons huis eennieuwe kleur gegeven. De muren zijn nu groen....een… Read More
A Magical Flower In White
2016-05-25 18:09
Onze witte Wisteria staat weer in volle bloei,en ieder jaar bloeit ze mooier, volle witte ranken, die zo heerlijkgeuren, kon ik het jullie maar laten ruiken....De Paarse variant van de "Blau… Read More
Enjoy Castle Terworm Limburg
2016-05-16 10:30
Hallo damesHet Pinksterweer wil niet echt, het was gisteren behoorlijk fris.Wij hebben een wandeling gemaakt bij Kasteel Terworm, een prachtiglandgoed en ondanks de bewolking heb ik toch nog… Read More

Subscribe to Mj House

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×