Blog Directory  >  bornalive - Jag är en dam i mina bästa år som är född att leva. När jag lever med öppet hjärta och sinne gör jag bra val och finner dom finaste människorna. Dom dagar som är grå kan det vara svårt att hitta mening men eftersom jag har den bästa "verktygslådan" är dom inte så ofta förekommande. Mitt motto; Se till att ha så roligt som möjligt även om det känns omöjligt! LIVET - relationer, hälsa och glädje är vad jag bloggar om ;) - Blog  > 

2011-09-29 20:21
Vill börja med att referera till förra bloggen där jag skrev om svampplockning!Svampplockning är inte att förakta! Hela mitt liv har jag älskat skogen och framf… Read More
2011-07-25 19:21
Nu har vi varit på resande fot i 10 dagar. Arne har flygit hem idag och jag är mej själv för en stund. Vi har haft supertrevliga stopp med underbara vänner och jag… Read More
2011-07-15 17:58
Så mycket som jag längtat till semester detta år kan jag inte minnas att jag gjort någonsin tidigare i livet. Det beror inte på att jag otrivs med jobb eller arb… Read More
2011-06-12 17:21
som vi norrlänningar sällan får uppleva. Tillsammans med goda vänner och min älskade make kan jag säga att den här helgen varit en av dom bästa p&ari&hell…Read More
2011-06-03 19:16
Nu skriker min kropp efter rörelse och action. Först en veckas softande i Turkiet och sen en veckas isolering inomhus pga ett sår i ögat är inte bra för mej. V… Read More
2011-05-23 20:34
Vi hade bestämt oss för att göra en vecka i Antalya och ta MC över dagen för att besöka våra vänner i Alanya (ca 12 mil). Det visade sig att hotellet… Read More
2011-05-06 18:46
Valen vi gör varje dag formar resten av vårt liv.I onsdags var jag ute och gick med en vän. Vi prommade I 20 skogen som är en spännande skog. Militären har h&a&hell…Read More

Share the post

bornalive - Jag är en dam i mina bästa år som är född att leva. När jag lever med öppet hjärta och sinne gör jag bra val och finner dom finaste människorna. Dom dagar som är grå kan det vara svårt att hitta mening men eftersom jag har den bästa "verktygslådan" är dom inte så ofta förekommande. Mitt motto; Se till att ha så roligt som möjligt även om det känns omöjligt! LIVET - relationer, hälsa och glädje är vad jag bloggar om ;)

×

Subscribe to Bornalive - Jag är En Dam I Mina Bästa år Som är Född Att Leva. När Jag Lever Med öppet Hjärta Och Sinne Gör Jag Bra Val Och Finner Dom Finaste Människorna. Dom Dagar Som är Grå Kan Det Vara Svårt Att Hitta Mening Men Eftersom Jag Har Den Bästa "verktygslådan" är Dom Inte Så Ofta Förekommande. Mitt Motto; Se Till Att Ha Så Roligt Som Möjligt även Om Det Känns Omöjligt! Livet - Relationer, Hälsa Och Glädje är Vad Jag Bloggar Om ;)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×