Blog Directory  >  snyggandre - Hejsan ! Jag är en kille på 20 år och gillar tjejer och att festa tillsammans med mina vänner ! Jobbar jag inte så tycker jag om att plugga till läkare och veterinär. Jag bor ensam och söker sällskap, gärna någon som är duktig i sängen och har erfarenhet ! Jag gillar att göra mycket saker och hitta på allt som faller alla in , jag gillar att toffla efter tjejer och ragga på alla ! Bästa raggningsrepliken är : Hej kexet ! Står du här och smular ? - Blog  > 

2010-04-01 14:36
Äntligen är man i gång ... I dag är det torsdag och i morgon är det påsk ... då ska det firas rejält...så därför börjar jag re… Read More
2010-03-23 13:31
I dag ska jag berätta någonting roligt som fick alla på jobbet att skratta . det va lite synd att de inte trodde mej bara. Hemma hos mig hade jag sett ett spöke, har al… Read More
2010-03-18 17:18
I går var ja ute och festade med några kompisar , o alla som känner mig vet var jag brukar hamna efteråt ...men roligt var det, tråkigt bara att jag inte fick n… Read More
2010-03-17 19:04
såja , då var lilllördagen påbörjad jag vet inte riktigt vad jag ska hitta påär heeeelt ensam om kan inte komma på något att göra ! (s… Read More
2010-03-17 12:18
Idag kom jag i tid till jobbet för en gångsskull :) , Har fastnat för låten med roger pontare. Jag är glad idag jag vet inte varför ! kanske för att jag… Read More
2010-03-16 19:09
idag blev det inte mycket till jobb för mig , min mobil och min bil funkade inte kunde inte få tag på någon! Tillslut kom mamma och hämtade mig och så kom j… Read More

Share the post

snyggandre - Hejsan ! Jag är en kille på 20 år och gillar tjejer och att festa tillsammans med mina vänner ! Jobbar jag inte så tycker jag om att plugga till läkare och veterinär. Jag bor ensam och söker sällskap, gärna någon som är duktig i sängen och har erfarenhet ! Jag gillar att göra mycket saker och hitta på allt som faller alla in , jag gillar att toffla efter tjejer och ragga på alla ! Bästa raggningsrepliken är : Hej kexet ! Står du här och smular ?

×

Subscribe to Snyggandre - Hejsan ! Jag är En Kille På 20 år Och Gillar Tjejer Och Att Festa Tillsammans Med Mina Vänner ! Jobbar Jag Inte Så Tycker Jag Om Att Plugga Till Läkare Och Veterinär. Jag Bor Ensam Och Söker Sällskap, Gärna Någon Som är Duktig I Sängen Och Har Erfarenhet ! Jag Gillar Att Göra Mycket Saker Och Hitta På Allt Som Faller Alla In , Jag Gillar Att Toffla Efter Tjejer Och Ragga På Alla ! Bästa Raggningsrepliken är : Hej Kexet ! Står Du Här Och Smular ?

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×