Blog Directory  >  Josefin Appelros - Blog  > 

Josefin Appelros Blog


appelroos.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Så fan heller att det är sommarlov, snarare höstlov. Hatahatahata vädret.. Knappt varmt heller, höll typ på att frysa ihäl igår ;oOch igår, vilken random kväll, som vanligt iofs, när jag och lina ska göra ngt. Började med att sitta i ett omklädningsrum med Sanne, sen åkte bil till folk som vi inte hittade hem till och som inte svarade i telefon, idioter. Saatan vad arga vi blev, och precis när vi tänkte dra igen hittade vi dom .. Fast aah, dom var dryga och vi var arga så vi drog iaf ;d . Hem till per, kollade tv och sooov. Blev inte direkt som vi tänkt oss, men det kommer fler dagar ;D . Kommer sakna lina som fan nu, träffar typ inte henne förrän om typ 2 veckor ;o ! Vi som saknar varandra när vi inte setts på en hel helg xD Men min lilla bimbo-prinsessa ska äga på Metaltown, ere ngn som ser en blond tjej med rosa kläder där så ere säkerligen hon ;D 
2010-06-11 12:23
Så fan heller att det är sommarlov, snarare höstlov. Hatahatahata vädret.. Knappt varmt heller, höll typ på att frysa ihäl igår ;oOch igår, v… Read More
2010-06-02 21:09
Satt och pluggade satan innan, tills jag typ dog.. Körde ut till sanne och tvingade henne att bada med mig, var fan inte så jävla farligt endå :) Så nu är so… Read More
2010-05-30 20:53
Varför händer allt så snabbt hela tiden? jag hinner inte med, allt händer på samma gång. Jag vet knappt själv vad  jag gör, vad jag vill, vart… Read More
Alltså ..
2010-05-21 08:31
Lina , fatta du är underbar, bättre vän finns inte.  Prinsessan lina  Read More
Häppii
2010-05-20 15:38
Varför är man helt plötsligt konstig för att man inte mår dåligt över allt? Jag trivs med livet, ni borde pröva det :)  Om livet är o… Read More
2010-05-20 06:23
Lånade hem en sadel igår, som ofc inte passade. Provade för 456789 ggn att lägga på min, som inte passar, hur mycket jag än vill så har har för mk… Read More
2010-05-15 09:32
Preciis när jag höll på att ge upp om träningen så hittade jag en liten Björn som hade en bil med dragkrok, och rent av kunde och ville köra mig ! Happyf… Read More
JagVillHaEnBilMedDragkrok!
2010-05-14 14:58
åååh så irriterande, ska egentligen träna för en tränare med min häst nästa helg, men morsan är i norge, farsan i skåne. Min pojkv… Read More
Jobbiga Fucking Skoola ..
2010-05-07 06:39
Varit i köpenhamn och skåne nu i två dagar, kom hem igårkväll. Jag hade jättekul med min söta klass, även om vi var instängda hela natten..&nb&hell…Read More

Share the post

Josefin Appelros

×

Subscribe to Josefin Appelros

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×